Вести

Асфалтирање пута у МЗ Беочић

Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Рековац и председник привременог органа општине Рековац, др Александар Ђорђевић, обишао је радове на асфалтирању пута кроз село Беочић у делу званом "Грача".

"Данас смо асфалтирали ,,Грачу" у Беочићу и на тај начин усрећили становништво тог краја које је одувек сањало асфалтирани пут. Након решавања имовинских односа, пројектовања и спроведеног поступка и радова данас је завршена деоница која ће бити веома важна за све становнике. Бескрајно хвала Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу који су имали разумевања за наше потребе!" изјавио је повереник Ђорђевић.

Радове је такође обишла и председница МЗ Беочић, Ивана Спасић Петровић која је том приликом изјавила: "Након низа деценија у Беочићу је коначно реализован пројекат којим је извршено асфалтирање пута у Грачи. Велика захвалност Влади Републике Србије и руководству општине Рековац на огромној подршци у реализацији овог пројекта који ће у знатној мери утицати на побољшање квалитета живота мештана Беочића! "БЕОЧИЋ НЕ СМЕ ДА СТАНЕ!" Бескрајно хвала у име добронамерних мештана!"