Вести

Левчани дају апсолутну подршку Вучићу у борби против организованог криминала

Криминалне групе покушавају да дестабилизују државу, сматра председник рековачке општине и повереник ОО СНС Рековац др Александар Ђорђевић.
Он додаје да је „Група потпомогнута одређеним људима из разних државних структура радила низ незаконитих радњи и на тај начин радила против државе“.

Нова механизација у ЈП Главеја

Данас је стигла нова механизација коју је општина Рековац купила за своје предузеће ,,Главеја”.

Предузеће је од данас богатије за трактор, приколицу, косачицу и мултифункционалну утоварну кашику.

Ова механизација ће доста побољшати рад и повећати услуге које ће наше предузеће имати.

Асфалтирање у Великој Крушевици

Средствима Министарства привреде, ове јесени је завршено асфалтирање деонице пута кроз село Велика Крушевица надомак Рековца.
Дужина деонице која је под асфалтом је 1200 метара. Радове је изводило Предузеће за путеве из Крагујевца. Вредност радова је 9.991.457 динара.

СНС Рековац обележила крсну славу

Општински одбор Српске напредне странке из Рековца обележио је своју крсну славу Свету Петку. Овогодишњи колачар био је председник Месног одбора у Ломници Зоран Вукојичић.
Стварање услова за бољи живот приоритетни је циљ странке и у наредном периоду, наводе у рековачком СНС-у.

Асфалтирање улица у Рековцу

Локална самоуправа у Рековцу наставила је и у 2020. години са асфалтирањем улица и сокака. Почетком октобра нови асфалт добиле су Обилићева улица, сокак у Краља Петра I и Млинарска улица.

Шах и играоница у парку

Чланови Омладине ОО СНС из Рековца офарбали су шах у парку, а завршена је и дечија играоница, која је део мера популационе политике које спроводи Општина и Министарство за популациону политику.

Pages