Др Александар Ђорђевић: Против општине Рековац се води негативна кампања

Негативна кампања против наше општине Рековац се наставља кроз портале са лажним вестима који објављују вести о нама а да су те вести апсолутно непроверене и нетачне! Након нетачних информација око истицања такси на фирме у општини Рековац, па потом и о ноторним неистинама о продаји имовине у стечају, где су такође покушали општину да представе на негативан начин , дали су се у нови пројекат, где председника општине Рековац нападају за расписивање избора за савет месних заједница за шта он уопште није надлежан. Наиме, изборе је расписала Скупштина општине Рековац на законски начин, иста Скупштина ће и одложити изборе ако епидемиолошка ситуација то захтева тако да изборе не могу одложити неколико председника месних заједница који немају подршку народа за разлику од садашњег руководства општине Рековац!

У последњих тридесет година у општини Рековац се никада више није улагало у инфраструктуру, просвету, спорт и културу, и очигледно је да то некоме смета, па тај преко портала покушава да умањи учешће у свим тим пројектима нашег председника др Александра Ђорђевића, који је после више деценија таворења са својим тимом успео да мали Рековац постави у ранг са општинама у којима се сваког дана дешава нешто што иде у корист свих грађана. Резултати руководства општине Рековац и нашег председника др Александра Ђорђевића су најбоље оцењени на прошлогодишњим изборима, где је половина становника једне мале општине у Поморављу дало безрезервну подршку листи коју је предводио наш председник Александар Вучић, а коју је у Рековцу презентовао управо др Ђорђевић.

Др Александар Ђорђевић иако политичар и председник општине, ни једног тренутка се није либио да у време пандемије корона вируса обуче бели мантил и да по киши, снегу, и немогућим временским условима крене у најзабаченија села наше општине да као лекар помогне мештанима Рековца. Та чињеница председника општине Рековац издваја од оних који у Рековцу немају никакву подршку али имају иза себе портале, који непроверене вести објављују. Међутим, сви портали са нетачним вестима не могу умањити подршку какву Српска напредна странка има у Левачком крају.

Ми им зато поручујемо да наставе да раде свој посао на основу прича људи којима не одговара јак и стабилан Рековац а ми ћемо и даље бити у служби наших грађана 24 сата дневно као што смо и до сада били.

До тада, реализоваћемо 7 километара нове канализационе мреже кроз Рековац и постројење за пречишћавање отпадних вода, реконструисаћемо водоводну мрежу кроз само место Рековац, асфалтираћемо путне правце у Лоћики, Мотрићу, Драгову, Опарићу и другим местима, изгради ћемо кошаркашки и тениски терен у Рековцу, дечије играонице у Рековцу, Белушићу, Опарићу, Драгову градити тротоаре, улагати у све оно шта се очекује од нас!
Отвараћемо нова радна места у Рековцу и Белушићу!