Саопштења

Саопштење ОО СНС Рековац поводом ширења лажи о Данилу Вучићу

Саопштење Општинског одбора Српске напредне странке Рековац
Општински одбор Српске напредне странке Рековац најоштрије осуђује бесрамно ширење лажи о Данилу Вучићу сину председника Србије, посредством Ђиласовог портала стављајући га у контекст свих оних нечасних радњи којима су они били склони док су својевремено са позиције власти пљачкали ову државу и њен народ .
Медијска хајка која се води против председника Вучића преко напада на његову децу је очајнички потез Драгана Ђиласа у недостатку политичког програма, идеологије и визије коју би могли да понуде грађанима. Бруталан обрачун са председником у намери да, када не могу да му се супротставе аргументима, радом и резултатима, покушавају да га сломе сталним нападима на децу. То је недопустиво, нико не сме да користи децу у политичке сврхе.
Србија неће заборавити бахате тајкуне, лопове и прелетаче, јер коштали су је много и новца и изгубљених година. А мафију, батинаше и криминалце треба тражити у њиховим редовима. То је њима природно окружење и добро друштво, и једини језик који говоре а и разумеју.
Грађани Србије то добро препознају, и да не може мржња и лаж да замене и замагле истину и резултате које председник и наша земља остварује.
Општински одбор Српске напредне странке Рековац!