Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС РЕКОВАЦ

Болесно прљава кампања против нашег председника Александра Вучића не престаје! Готово да нема дана да не освану гнусне лажи против председника Србије, а нажалост све чешће и на његову породицу. Данас, на рођендан Данила Вучића, Ђиласовски медији објављују његову умешаност у некаквом измишљеном менаџерском ангажовању. У безочне лажи увлаче италијанске медије и обмањују тамошњу јавност месецима уназад. Не би ли узбуркали домаћу јавност баш данас преноси вест стару 2 месеца. На Вашу жалост, народ препознаје Ваше намере а то је да желите да уништите живот Александру Вучићу и његовој породици.

Огромна већина народа препознаје његове напоре да Србију води путем напретка и развоја и да се политика не води на улицама, већ у оствареним пројектима, новим фабрикама, ауто путевима, болницама, школама...

Општински одбор Српске напредне странке Рековац, даје пуну подршку председнику Србије, све грађане Србије позива да на предстојећим изборима дају највећу подршку до сада председнику Александру Вучићу и да заједно наставимо да градимо нашу једну једину државу Србију.