Вести

СКУП У БЕОЧИЋУ: ПРОМЕНЕ У ЛЕВЧУ ВИШЕ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАУСТАВИ!

У недељу 28. фебруара, ОО СНС Рековац одржао је трибину у селу Беочић, јер мештани овог левачког села заслужују да знају истину.

На предизборном скупу челници СНС Рековац су поручили да је мештанима Беочића доста преварантске и назадне политике коју већ четири године спроводи локална самоуправа у Рековцу предвођена СПС-ом.

Последње четири године су сведочанство времена у коме неодговорни политичари воде наш Левач. Тренутно су на местима одлучивања они који уништавају, компромитују и без икаквих права пустоше рековачку општину.

Окупљеним мештанима Беочића је речено да је садашња локална власт својом политиком понизила сваког поштеног и вредног човека Левча.

У сенци буразерских послова и сумњивих комбинација, народ Левча је губио радна места и бивао срамном избачен на улицу. Услед бесперспективности, омладина бежи из Левча, јер није учињен ниједан прави потез да им се омогући нормалан живот.

На трибини је још речено да је Влада Републике Србије уложила огромна новчана средства у асфалтирање путева и модернизацију школа и на тај начин доказала да помаже брине и помаже општине где СНС није на власти.

На састанку у Беочићу било је приче о превозу који муче мештане овог села, а констатовано је да локална власт нема слуха за њихове проблеме.

СНС се залаже да се Канцеларија за рурални развој опреми најпре стручним кадровима и да свим пољопривредницима омогући да остваре права по питању субвенција и повољних кредита за развој пољопривреде.
Трибина у Беочићу је доказала да народ у Левчу жели промене и да то више нико не може да заустави.

-Са мештанима Левча створићемо Левач који побеђује.